Welkom op mijn website oostvaardersveld.nl.

Mijn naam is Casper en ik leef helaas met: het fenomeen van Raynaud, fibromyalgie, artrose, boezemfibrilleren, obstructief slaap apneu syndroom (OSAS) en diabetes type 2.

Ik heb deze website gemaakt om al mijn foto ervaringen te vertellen samen met deze beperkingen. Je kan het een en ander in het menu van de website leven-met.nl  terug vinden en na lezen. Ondanks deze beperkingen wilde ik toch ook iets positiefs laten zien of eigenlijk ook leuke en mooie dingen laten zien. De gedachte om achter de geraniums te gaan zitten spookte door mijn hoofd. Aangezien ik niet ver kan lopen en niet op een normale fiets kan fietsen maakte dit het er allemaal niet makkelijker op.

Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en ik leg graag al het moois vast wat de natuur ons te bieden heeft. Om er voor te zorgen dat ik niet achter de planten beland heb ik sinds een jaar een elektrische fiets tot mijn beschikking. Ook heb ik sinds een aantal maanden een scootmobiel. Met beide vervoersmiddelen maak ik kleine tochtjes in de omgeving van het Oostvaardersplassen gebied.

Van deze tochtjes probeer ik zoveel mogelijk verslag te doen op mijn website. Dit om te laten zien hoe mooi het allemaal eigenlijk is ondanks de lichamelijke beperkingen die ik heb. Wellicht kunt u ook positieve energie uit mijn foto’s en video’s halen.

De meeste foto’s op de website zijn gemaakt met een Nikon D3200 & D5300. De foto’s zijn wel verkleint voor het makkelijk laden van de website. Zou u een foto op ware grote willen kijk dan eens op mijn leven-met webshop. Voor vragen of overige website gerelateerde zaken kunt u ook het contact formulier gebruiken.

Mocht u willen reageren op een van de onderwerpen gebruik dan graag het contact formulier.

Ben jij ook zo gek op de natuur? Kijk dan ook eens op mijn andere websites: leven-met.nl & lepelaarplassen.nl

Met vriendelijke groet,

Casper                                                                                                                                                (Leven-Met)