Poelruiterhut in de regen

Maximumtemperatuur:   20  °C.
Minimumtemperatuur:    12  °C.

28-09-2017

Donderdag ochtend zou het droog blijven. Na dat ik de hulp-boswachter naar school heb gebracht ga ik snel door naar de poelruiterhut in het Oostvaardersveld. Op dit moment is het nog droog. Ik parkeer de auto bij de Kleine Praambult en pak de scootmobiel. Via het praambos rij ik snel door naar de poelruiterhut. En gelukkig kan ik het droog houden. Maar als ik binnen in de hut ben begint het zachtjes te regen. Een kuifeend komt even poolshoogte nemen. En daar is ook de ijsvogel.

Het regent flink door maar dat deert de ijsvogel niks. Ik kan mooie plaatjes maken. En bedenk dan hé kan ook een stukje filmen dat doe ik dan ook. Ook een fuut en de KLM zwaan komen nog even langs.

Verder is het erg stil. Als laatste komt nog een zwartkop (v) en een roodborstje langs.

Ik zit te wachten nu tot het wat minder gaat regen en inderdaad niet veel later stopt het even. Ik spring op de scootmobiel en zet hem in turbo schildpad stand. Halverwege moet ik toch even mijn tentdoek opzetten om nog een beetje droog te blijven. Maar ja de auto is al in zicht. Nu nog even proberen het hoofd leeg te maken. Aangezien ik gister na diverse onderzoeken te horen heb gekregen dat in beide knieën en voeten artrose is geconstateerd. Tja dat kan er ook nog wel bij. Graag tot een volgend blogje.

Groetjes, Casper (leven-met)